3 x bagel topping

Glutenvrije lunchen

Vind je het bedenken van een lekkere glutenvrije lunch nou ook zo moeilijk? Ik soms nog steeds! Ik ben niet zo van de hagelslag, vlokken of een simpel plakje kaas op brood. Ik geef m’n broodje liever iets meer smaak. Maar ik maak het mezelf ook weer niet al te moeilijk. En het mag ook niet teveel tijd kosten toch? Ik heb daarom 3 verschillende lekkere toppings voor op de bagel, sneetje brood of bolletje.

 • Avocado eiersalade
 • Cheesecake bagel
 • Rosbief met truffelmayonaise

Zoete cheesecake bagel

Ik hoor je denken: bagel cheesecake aardbei? Geloof me, die wil je maken! Een goede laag vanille Monchou met daarop verse aardbeien. Heer-lijk! Net een taartje. Het heeft wel wat weg van roombroodjes, een hartig broodje met zoete topping. Aanrader dit!

Deel je creatie!

Ga jij dit recept maken? Dan vind ik het super leuk om het resultaat te zien! Je kunt mij taggen op Facebook met @ikeetvrij of Instagram met @judith_ikeetvrij

Avocado eiersalade

Ingrediënten:

 • 3 eieren in blokjes
 • 1 geprakte avocado
 • ¼ rode ui in kleine stukjes
 • Peper, zout
 • Citroensap

Aan de slag:

Meng de ingrediënten en geniet!

Cheesecake bagel

Ingrediënten:

 • 100 gram Monchou of creamcheese
 • 1 zakje vanillesuiker (8 gram)
 • Aardbeien

Aan de slag:

Meng de Monchou met de vanillesuiker. Prak 1 aardbei en roer door het Monchoumengsel. Maak af met aardbeien in stukjes.

Rosbief met truffemayonaise en Parmezaanse kaas

Ingrediënten:

 • Rucola
 • Rosbief
 • Peper en zout
 • Parmezaanse kaas
 • Truffelmayonaise
 • Pijnboompitjes (eventueel kort in de pan)

Aan de slag:

Beleg de bagel met bovenstaande producten, in de volgorde als genoemd. Ben je fan van truffelmayonaise? Ik wel! Smeer er extra veel op! Zo lekker!

Geef een reactie