Over Judith van Ikeetvrij

Over mij

Hi! Ik ben Judith, 35 jaar, het gezicht achter Ikeetvrij en de trotse mama van Luuk en Milou. Op deze website wil ik je een kijkje geven in mijn glutenvrije keuken.

Sinds mijn twintigste eet ik glutenvrij. Destijds was het lastig om glutenvrije producten te kopen, maar gelukkig is dat nu veranderd en zijn er veel glutenvrije producten op de markt.

Een glutenvrij dieet wordt vaak als een beperking gezien, maar zo zie ik dat helemaal niet.

Glutenvrij eten wordt vaak als een beperking gezien, maar zo zie ik dat helemaal niet. Het is niet zo dat je bijna niets meer kan eten. Gelukkig zijn er genoeg vervangende (glutenvrije) producten verkrijgbaar. Het aanbod wordt steeds groter! Of ga zelf aan de bak. Daar kan ik je een handje bij helpen.

Drijfveer

Ik ben 6 jaar geleden gestart met IKEETVRIJ om mijn favoriete glutenvrije recepten & producten met jullie te delen. Glutenvrij bakken en eten hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn!

Daarnaast heeft mijn dochter een koemelkallergie en ben ik opgegroeid met familieleden met nog veel meer allergieën, zoals noten, melk, nachtschade, peterselie etc. Dus allergeenvrij koken en bakken is voor mij onderhand geen probleem meer.

Glutenvrij bakken en eten hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn!

Heb je een vraag, opmerking of gewoon iets leuks te melden, neem dan contact met me op via onderstaand formulier:


Alle foto’s en blogs op deze site behoren tot IKEETVRIJ. Als je een foto of recept wilt gebruiken – Vraag er dan eerst om alsjeblieft!