Samenwerken

Op IKEETVRIJ schrijf ik over mijn glutenvrije (food)lifestyle, en alles wat daar bij hoort. Met deze blogs inspireer en informeer ik bezoekers die op zoek zijn naar glutenvrije producten, recepten en hotspots. Neem contact met me op via info@ikeetvrij.com of vul onderstaand contactformulier in.

Recept ontwikkeling

Ben je zoek naar een recept met jouw product in de spotlights? Ik ontwikkel een recept speciaal voor jou.

Advertorials

Exposure voor jouw product/restaurant op Ikeetvrij kan bijvoorbeeld door gesponsorde content. Je kunt daarbij denken aan een review of productrecensie maar ook aan een social post, informatief artikel, tips etc. Ben ik blij verrast over een restaurant of product, dan deel ik dat op mijn socials en mijn website.

Product placement

Bij product placements wordt jouw product gebruikt op de foto inclusief vermelding en link naar de website. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe (glutenvrije) producten. Dus deze kan je me zeker toesturen. Ik heb samengewerkt met o.a. Eat Natural, Alpro, Schär, Panasonic, Holland & Barret e.d. (Het opsturen van producten is altijd vrijblijvend).

Samenwerken

Wil je met mij sparren over glutenvrij eten, recepten of producten? Neem ook dan contact met me op! Ik denk graag met je mee.

2 gedachten over “Samenwerken

 1. Beste Judith,
  Wat een leuke site ! En ondertussen heb ik ook je Instagram gevonden 😉.
  Heel wat lekkers ontdekt. Nu nog aan de slag in de keuken.
  Ben bij jouw site terecht gekomen omdat ik op zoek ben naar een wafelijzer, maar eentje net iets anders dan de gewone. Jouw wafeltjes hebben een heel leuk patroon, dus mijn vraag is : welk merk is jouw ijzer ? Ik las dat het wel al een jaar of 5 oud is, misschien is het al niet meer op de markt 🙁
  Heb je er eventueel ook een foto van ?
  Ik woon in België, het wafelland bij uitstek maar ik wil niet onze klassieke Brusselse wafels maken en al jouw receptjes vind ik heel smakelijk klinken !
  Alvast bedankt en nog veel succes !
  Groetjes, Cathy

  1. Hai Cathy,

   Sorry voor de late reactie! Ik heb een wafelijzer in 1 met een tosti-ijzer en grill. Die wordt niet meer verkocht denk ik. In Belgie heb je ook de HEMA toch? Daar verkopen ze wel eens wafelijzers of de Blokker. Hopelijk kan je er eentje vinden!!!

   Groetjes, Judith

Geef een reactie