Wie ben ik?

Hai welkom op mijn site!! Mijn naam is Judith. Ik ben 32 jaar en ik woon in Voorhout met mijn vriend Sten, zoontje Luuk van 1 en dochter Milou van 2 maanden. Ik houd ontzettend van lekker bakken, koken en uiteten gaan.

FullSizeRender (7).jpg

Sinds mijn twintigste eet ik glutenvrij. Destijds was het lastig om glutenvrije producten te kopen, maar gelukkig is dat nu veranderd en zijn er veel glutenvrije producten op de markt. Glutenvrij leven wordt vaak als een beperking gezien, maar zo zie ik dat helemaal niet. Het is echt niet zo dat je bijna niets meer kan eten. Ik houd er zelf van om nog gewoon producten te blijven eten waar normaal gesproken gluten in zitten zoals brood, pizza, pasta etc. Daarom wil ik met jullie via IKEETVRIJ mijn favoriete recepten & producten delen. Glutenvrij bakken en eten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

foto 1

 

Helaas is het toch vaak nog lastig om een restaurant te vinden waar je lekker glutenvrij kan lunchen, zonder dat je voor een salade moet gaan. Meestal zit er niets anders op dan van te voren rond te bellen of restaurantjes af te struinen waar we wel glutenvrij kunnen gaan eten. Omdat ik in Leiden en omstreken nu al zo vaak uiteten ben geweest, weet ik precies waar je dus wel glutenvrij kan lunchen en dineren. En die plekken wil ik natuurlijk met jullie delen.

Ik hoop dat ik jullie met mijn website kan inspireren! Dus kijk lekker rond! Op de foto zie je mij tijdens een kookworkshop in Marrakech.. dat was zo ontzettend leuk!!!

Liefs, Judith

 

 

Heb je een vraag, opmerking of gewoon iets leuks te melden, neem dan contact met me op via onderstaand formulier:

Alle foto’s en blogs op deze site behoren tot IKEETVRIJ. Als je een foto of recept wilt gebruiken – Vraag er dan eerst om alsjeblieft!
Advertenties

4 gedachtes over “Wie ben ik?

 1. Hoi Judith,
  Wat een goede nieuwe tips vond ik op je site! Ik woon zelf in het Zuiden van het land (Tilburg) en ben ook altijd op zoek naar vooral lekkere glutenvrije mogelijkheden. Ik ben 39 en heb een dochtertje dat al vanaf 2 jaar de diagnose coeliakie heeft. De combinatie ‘kind’ en ‘lekker mee-eten = meedoen’ is vaak een uitdaging. Vooral bij kinderfeestjes en (school)traktaties, activiteiten, bij andere kinderen spelen, uit eten (een kind wordt niet blij van biefstuk…) etc.
  Op dit moment ben ik op zoek naar glutenvrije ‘smarties’ als versiering. Ik kocht die altijd van AlbertHeijn eigen merk (stonden bij de bak-producten) maar helaas zijn ze nu uit het assortiment. Weet jij toevallig een alternatief voor deze chocolade ‘smarties’?
  Nu doe ik het met suiker-versiersels maar dat is toch anders…
  Groetjes, Kathelijn

  Like

  • Hi Kathelijn, bedankt voor je berichtje! Leuk om te horen dat je blij bent met de tips 🙂 Wat balen dat de Smarties eigen merk eruit zijn. Balen is dat altijd als je vertrouwde glutenvrije product opeens verdwijnt of niet meer glutenvrij is. Ik ga het in de gaten houden of ik ergens glutenvrije smarties tegenkom. Ik versier zelf kinder en verjaardagtaartjes met de (bruine zak) m&m’s, maar dat zal je zelf vast ook doen! Ik hoop snel een keer de smarties voor je te vinden. Groetjes Judith

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s