Over Judith

Hi! Ik ben Judith en de super trotse mama van Luuk & MilouSamen met hun vader, mijn grote liefde Sten, genieten wij ontzettend van ons gezinnetje en alles wat daarbij komt kijken. Op deze website wil ik je een kijkje geven in mijn glutenvrije keuken.

Sinds mijn twintigste eet ik glutenvrij. Destijds was het lastig om glutenvrije producten te kopen, maar gelukkig is dat nu veranderd en zijn er veel glutenvrije producten op de markt. Glutenvrij leven wordt vaak als een beperking gezien, maar zo zie ik dat helemaal niet. Het is echt niet zo dat je bijna niets meer kan eten. Ik houd er zelf van om nog gewoon producten te blijven eten waar normaal gesproken gluten in zitten zoals brood, pizza, pasta etc. Daarom wil ik met jullie via IKEETVRIJ mijn favoriete recepten & producten delen. Glutenvrij bakken en eten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn!

FACTS

Bio: Judith Vossen, 32 jaar uit Voorhout
Status: In love met de liefde van mijn leven.
Online: Mama-food-lifestyle blogger.
Offline: Mama van Luuk & Milou. Amateur taartenbakker. Foodie. Controller bij een onderwijsstichting. Love to travel.

Heb je een vraag, opmerking of gewoon iets leuks te melden, neem dan contact met me op via onderstaand formulier:

Alle foto’s en blogs op deze site behoren tot IKEETVRIJ. Als je een foto of recept wilt gebruiken – Vraag er dan eerst om alsjeblieft!

4 thoughts

 1. Hoi Judith,
  Wat een goede nieuwe tips vond ik op je site! Ik woon zelf in het Zuiden van het land (Tilburg) en ben ook altijd op zoek naar vooral lekkere glutenvrije mogelijkheden. Ik ben 39 en heb een dochtertje dat al vanaf 2 jaar de diagnose coeliakie heeft. De combinatie ‘kind’ en ‘lekker mee-eten = meedoen’ is vaak een uitdaging. Vooral bij kinderfeestjes en (school)traktaties, activiteiten, bij andere kinderen spelen, uit eten (een kind wordt niet blij van biefstuk…) etc.
  Op dit moment ben ik op zoek naar glutenvrije ‘smarties’ als versiering. Ik kocht die altijd van AlbertHeijn eigen merk (stonden bij de bak-producten) maar helaas zijn ze nu uit het assortiment. Weet jij toevallig een alternatief voor deze chocolade ‘smarties’?
  Nu doe ik het met suiker-versiersels maar dat is toch anders…
  Groetjes, Kathelijn

  Like

  1. Hi Kathelijn, bedankt voor je berichtje! Leuk om te horen dat je blij bent met de tips 🙂 Wat balen dat de Smarties eigen merk eruit zijn. Balen is dat altijd als je vertrouwde glutenvrije product opeens verdwijnt of niet meer glutenvrij is. Ik ga het in de gaten houden of ik ergens glutenvrije smarties tegenkom. Ik versier zelf kinder en verjaardagtaartjes met de (bruine zak) m&m’s, maar dat zal je zelf vast ook doen! Ik hoop snel een keer de smarties voor je te vinden. Groetjes Judith

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s