Zomerse salade met watermeloen en feta

De welbekende salade met watermeloen en feta ontbrak nog op mijn website. Ik had me dus nog nooit eerder gewaagd aan deze salade. Ik vraag me serieus af waarom! Wat een heerlijke combinatie is de zoete watermeloen, met het scherpe uitje en de frisse feta. En basilicum is altijd lekker!

Speel met hoeveelheden in deze salade. Ik houd ontzettend van feta/witte kaas, dus doe daar wat meer van in ;).

Wat heb je nodig voor een grote salade:

 • Halve watermeloen
 • 100-200 gram Feta/witte kaas
 • 1 rode ui
 • 10 Basilicumblaadjes
 • 2 a 3 el olijfolie
 1. Snijd de watermeloen in blokjes van 2 x 2 cm;
 2. Snijd de rode ui in klein stukjes ongeveer 0,5 x 0,5 cm;
 3. Hak de basilicumblaadjes in reepjes;
 4. Meng de watermeloen met de uitjes en basilicum en leg in de saladekom;
 5. Verdeel de feta over de salade;
 6. Giet de olijfolie over de salade.

Geef een reactie