Glutenvrije clubsandwich gerookte kip, bacon en kerrie mayonaise

Dat thuiswerken heeft ook zo zijn voordelen. In mijn pauze kan ik nu zo nu en dan eens een lekker uitgebreide lunch maken. Helemaal top! Normaal ben ik thuis of op werk echt van de makkelijke lunch, maar soms gaan we er voor!

De club sandwich is mijn favoriete sandwich. Ik ben wel echt gek op uit lunchen gaan en kies dan vaak voor de club sandwich. Als het kan, want een club sandwich op een glutenvrij pistoletje vind ik een no go.

Wat heb je nodig (voor 1 persoon):

 • 3 sneetjes glutenvrij brood
 • 2 el mayoniase
 • 2 tl kerrie poeder of een beetje groene pesto
 • Blaadje sla
 • 2-3 plakjes gerookte kip
 • 3 plakjes streaky bacon
 • Plakjes tomaat
 • Plakjes komkommer
 • Eventueel: Parmezaanse kaas
 • Eventueel: een ei voor een omelet

Aan de slag:

 1. Rooster de broodjes;
 2. Maak kerrie mayonaise door de mayonaise en kerrie te mixen;
 3. Eventueel: bak een omelet
 4. En stapelen maar!
 5. Volgorde: brood, mayonaise, omelet, sla, kipfilets, beetje mayo, Parmezaanse kaas, tomaat, brood, mayo, bacon, komkommer, brood;
 6. Snijd de sandwich doormidden en geniet!

Geef een reactie