Review: Glutenvrije producten van Traindevie

Vorige maand werd ik benaderd door Traindevie of ik het merk kende en ik het glutenvrije brood eens een keer wilde uitproberen. Heel eerlijk gezegd kende ik Traindevie nog niet. Heel raar, maar helaas wel waar. Na op hun website te hebben gekeken, was ik meteen enthousiast! Wat een enorm assortiment hebben zij zeg. Vollop keuze uit brood, koek en gebak. Voor iedereen wat wils. Alle producten op de website zijn glutenvrij, maar daarnaast kan je ook aangeven welke producten je nog meer niet kan hebben, bijvoorbeeld eieren, melk, mais, lactose. Dat is echt super goed geregeld. Wat me meteen opviel, waren de vele broodpakketten die ze aanbieden. En laat ik nou net zo’n pakketje ontvangen.. top!

De volgende glutenvrije producten kreeg ik thuisgestuurd:

  • Zwartewoud brood 400gr
  • Vezelrijk brood 400gr
  • Mini suikerbroodjes 6st
  • Rozijnenbroodjes 6st

Hieronder lezen jullie wat ik van de producten vond:R

Rozijnenbroodjes:
Als er 1 ding is dat ik mis met glutenvrij eten, zijn de rozijnen/krentenbollen. Wat heb ik daar heel vroeger veel van gegeten. Lekker met een beetje roomboter en een plakje kaas.  De rozijnenbollen zien er mooi en lekker uit. Ze zijn groot en goed gevuld met rozijnen. 

Tip: Misschien is dit heel vreemd, maar als glutenvrij bollen piep ik dus altijd even op in de magnetron. Ik doe ze dan 20 sec op 600 watt. Wel bollen die vers zijn gebakken, zoals deze rozijnenbollen.

De rozijnenbollen voelden wat compact aan, dus heb ik ze toch ook heel even opgepiept. Ze zijn goedgekeurd hoor deze rozijnenbollen! Heerlijk. Vooral met dat plakje kaas erop! Er zit veel smaak aan en de smaak is goed! Deze raad ik zeker aan. Ik heb 4 rozijnenbollen ingevroren en die heb ik 2 weken later weer opgepiept (na ontdooien) in de magnetron. De smaak was nog hetzelfde en daarom dus nog steeds erg lekker!

Zwartewoud brood:
Zoals je ziet zit dit brood boordevol met zonnebloempitten, lijnzaad en pompoenpitten. Het is een behoorlijk stevig brood van ongeveer 5 cm hoog. Ik houd erg van dit soort brood. Ik denk wel dat je van dit brood moet houden, omdat je het anders iets te compact kan vinden. Het brood doet mij een beetje denken aan roggebrood. Niet qua smaak, maar meer de dikheid van het brood. Ook dit brood vind ik erg lekker met roomboter en kaas. En dat in combinatie met de lekkere pitten. Het brood bleef toch wel 3 a 4 dagen goed, dus dat is echt prima!

Suikerbroodjes:
Net als de rozijnbroodjes zien de suikerbroodjes er heel mooi uit. Mooie kleur, goed rond en je ziet de suikerstukjes zitten. De suikerbroodjes zijn lekker zoet, goed van formaat en soepel. Ook deze broodjes had ik ingevroren en ook daarna zijn ze nog prima! Wel weer even opgepiept. Zelf ben ik meer fan van plakjes suikerbrood dan bolletjes. Maar ik vind het wel echt super handig voor mee naar werk. 

Vezelrijk brood:
Dit brood heb ik meteen in de vriezer gedaan. Een maand later heb ik het eruit gehaald en per 4 sneetjes ontdooit. Het is een groot brood. Aangezien ik fan ben van tosti’s heb ik die gemaakt van dit brood. Om tosti’s te maken van glutenvrij brood, moet je wel het goede brood hebben. En dat is dit brood zeker! De smaak van de kaas en ham bleef behouden, dus de echte tostismaak was aanwezig. 

Ik raad je zeker aan om eens wat producten te proberen en te bestellen. Het assortiment is reuze, dus keuze zat! Ben jij nou ook zo benieuwd geworden naar de producten die Traindevie verkoopt? Kijk dan op hun website:https://www.traindevie.nl.

Traindevie heeft een afhaalpunt in Leiden, bakkerij Raaphorst. 
Brood en kleine broodjes worden per postpakket verstuurd, maar desserts, gebak en ander banket wordt geleverd via afhaalpunten of worden gebracht door de eigen chauffeurs van Traindevie. Goede service! 

Hieronder zie je een paar producten die Traindevie nog meer online aanbiedt. Wat ziet het er allemaal heerlijk uit he!

Geef een reactie