Glutenfree world

Helpen jullie mee? Ik heb al een tijdje een lijstje met al mijn favoriete restaurants die ik met jullie wil delen. Ik heb nog niet de tijd gehad om overal een review van te schrijven, daarom zet ik ze in een gedeelde google maps. Voor dat ik deze website begon, wilde ik altijd iets doen met al mijn restaurants tips.. ook daar ben ik nog steeds mee bezig, maar voor nu de glutenfree world map! In de sidebar of deze link kom je bij de gedeelde google map: Glutenvrije kaart

Je mag me ook mailen met jouw favoriete restaurantje. Lunch, taart, diner.. ik wil alles weten! Mail naar info@ikeetvrij.com of laat een comment hieronder achter.

Ik weet dat er al wat meer overzichten zijn, maar toch vind ik het leuk om met jullie deze kaart te maken!

2 gedachten over “Glutenfree world

Geef een reactie