Pizza Domino’s

Sinds kort heeft Domino’s ook glutenvrije pizza’s. Er worden twee varianten aangeboden, de Pizza Margaritha en de Pizza Perfect Pepperoni. Die moet ik natuurlijk een keer geproefd hebben! Lees nu snel verder of ik heel blij werd van deze pizza!

IMG_7338 (2)Het komt niet meer vaak voor met kleine Luuk, maar ik was een avond alleen thuis. Dus dat betekende pizza-avond. Ik ben gegaan voor de Pizza Pepperoni. Lekker spicy. De pizza viel qua formaat (iets groter dan 20 cm) wel een klein beetje tegen voor de prijs en de doos was behoorlijk vettig.  Zoals je ook op de foto ziet. Of zijn pizza’s altijd zo vettig, dat zou misschien wel eens kunnen ;). Laten bezorgen is € 9,95 en ophalen is € 7,95. Ik heb hem laten thuis bezorgen en vind dan bijna € 10,– toch wel een beetje prijzig.

Maar de smaak was goed! De pizza was pittig en smaakte (naar mijn idee) totaal niet glutenvrij. Dat kan je nog wel eens hebben met pizzabodems. Dat lijkt net een dunne glutenvrije boterham. Maar dat is bij deze pizza niet het geval. De pizza was goed belegd met pepperoni.

Al met al een prima pizza, maar niet helemaal wat ik er van verwacht had. Ik heb dus een beetje mixed feelings. Ook wel jammer natuurlijk dat er niet meer keuze is aan pizza’s, zelf ga ik toch meer voor een pizza zelf maken met gehakt, tonijn, 4 kazen oid. Maar wel eens het proberen waard als je geen zin hebt om te koken.

De pizza lijkt dan weer niet op onderstaande plaatjes. De knapperige rand is helaas niet aanwezig!

Schermafbeelding 2017-07-07 om 10.01.13

 

Schermafbeelding 2017-07-07 om 10.00.56

Geef een reactie