Ammerlaan De Echte Bakker Voorhout

foto 1 (2)
Glutenvrij bruin brood

Bakker Ammerlaan in Voorhout verkoopt ook glutenvrij bruin brood. Het brood is absoluut niet droog, goed stevig en smaakt vers. Dit brood hoef je niet af te bakken of in een broodrooster te doen. Dat vind ik altijd een groot pluspunt, want veel glutenvrij brood is meestal pas lekker als je het roostert. Een brood

is €3,20 en bestaat uit +/- 12 sneetjes. Echt het proberen waard! Neem een kijkje op de site:

Website foto 3 (2) Bakker Ammerlaan Herenstraat 43G 2215 KK Voorhout

6 gedachten over “Ammerlaan De Echte Bakker Voorhout

   1. Ammerlaan verkoopt in alle vestigingen glutenvrij brood. Zij hebben winkels in: Warmond, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Lisserbroek, Oude Wetering, Roelofarendsveen, Hillegom, Hoofddorp en Noordwijk

 1. Graag wil ik jullie er op wijzen dat bij Bakkerij Ammerlaan glutenARM brood verkocht. Het verschil met glutenVRIJ brood is dat het glutengehalte boven de wettelijk vastgestelde norm van 20PPM is. Naar mijn mening is dit niet geschikt voor mensen met coeliakie of die erg gevoelig zijn voor kruisbesmetting. Persoonlijk zou ik nooit een brood bij ene bakker kopen, want het risico voor besmetting is heeeeeel erg groot.

  1. Hai Rein,
   Bedankt voor je reactie. Ik had nog een brood in de vriezer liggen, en zie dat er glutenarm op staat ja. Ga het toch eens navragen bij de bakker! Toch wat vreemd!

 2. Hallo Judith,
  Op de keeper beschouwd is de bakker eerlijk in wat hij verkoopt. Voor glutenarm brood ligt de grens op 100ppm, 5 maal zo veel als glutenvrij. Ik zelf ben fan van het Allergento brood. Dit is een gespecialiseerde bakkerij in glutenvrij en lactosevrij brood.

Geef een reactie