Stadscafe van der Werff

foto 5
Dicht bij het station en heerlijk in de zon!

Gisteren ben ik wezen lunchen bij Van der Werff. Lekker buiten in het zonnetje, dat is genieten! Van der Werff is sowieso al één van mijn favoriete plekjes in Leiden om lekker buiten te zitten, maar ik had er eigenlijk nog nooit een glutenvrij broodje gegeten. Meestal kom ik voor een drankje of ga ik voor de salade. Nu vraag ik me af waarom ik niet eerder gevraagd heb om een glutenvrij broodje?! Het was echt smullen! Ik heb een glutenvrije bol gegeten met vitello tonato. Heerlijk! Het brood was lauwwarm en lekker knapperig. De vitello tonato was ook heel goed. Doen dus!

Klik hier voor de lunchkaart: Lunchkaart

Doen:

  • Goede ligging. Lekker in de zon en dicht bij het station. Ook binnen zit je heel gezellig;
  • Lekkere knapperige glutenvrije bollen;
foto 4 (2)
Glutenvrije bol met vitello tonato. Super lekker!

Stadscafe van der Werff
Steenstraat 2
2312 BW Leiden

Geef een reactie