Einstein

Van de week ben ik wezen eten bij Einstein in Leiden. Ik ben aangenaam verrast! Het was alweer een tijdje geleden dat ik bij Einstein ben gaan dineren. Normaal gesproken kom ik daar om lekker te lunchen of gewoon om heerlijk in het zonnetje te zitten. Maar nu kan ik jullie ook het dineren bij Einstein aanraden. Vooraf heb ik glutenvrije broodjes gegeten met tapenade. Helaas geen stokbroodjes, maar deze broodjes waren prima. Als voorgerecht zalmbonbonnetjes. Zalm gevuld met kruidenroomkaas, ze smolten op m’n tong! Daarna heb ik Iers biefstuk genomen en om het feest helemaal compleet te maken een gevulde appel met kaneel en mandarijnijs als nagerecht. Jammie! Ik heb echt heerlijk gegeten. Er stonden niet heel veel glutenvrije desserts op de kaart, maar ze boden ook nog aan om een sorbetcoupe te maken. Prima service!

Klik hier voor de menukaart: Menukaart

Doen:

  • Ongedwongen sfeertje (café);
  • Goede kaart met lekkere gerechten;
  • Vriendelijke bediening;

Einstein
Nieuwe Rijn 19
2312 JC Leiden

foto 1 (15)

foto 2 (15)foto 3 (17)

foto 4 (5)

Een gedachte over “Einstein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s