Review Happy Bakers

Het is weer tijd om een glutenvrije bakker in het zonnetje te zetten! Ik ontving een box vol met lekkers van de Happy Bakers. “Happy Bakers de glutenvrije bakkerij voor een ècht lekker en gezond bakkersassortiment. Al de glutenvrije producten zijn net zo lekker als normaal brood en banket”.

Happy Bakers beweert dat het glutenvrije brood net zo lekker is als normaal brood.. daar was ik natuurlijk reuze benieuwd naar! En ik kan je vertellen, ze hebben gelijk! Ik ben echt positief verrast over de producten. Wat is het brood lekker zacht en wat zijn de bagels goed. Hieronder lees je per product wat ik er van vond. Het assortiment is reuze en de prijzen vind ik echt prima.

De producten van de Happy Bakers zijn gegarandeerd glutenvrij. De meeste producten ook lactosevrij en vegan, en daarnaast gebruiken ze in al hun recepturen minder zout. Om uit te sluiten dat het glutenvrije assortiment in aanraking komt met gluten, wordt het gehele assortiment aangeboden in zuurstofarme verpakkingen. Dat zit dus in ieder geval wel goed!!

Ik ontving onderstaande producten, klik op het product voor de website:

Witte en multi zaden bollen:
Wanneer je glutenvrij moet of wilt eten, mis je waarschijnlijk de zachte witte bollen. Ik wel in ieder geval! Vooral die heerlijke witte broodjes met een kroketje mis ik best vaak. Nou dat is verleden tijd met de witte bollen van de Happy Bakers.

Als je de bollen uit de verpakking haalt, lijken het stevige bollen. Maar alle broodproducten moet je eerst kort even afbakken. Na het afbakken heb je een knapperige bol met een heerlijke zachte vulling. Deze bollen hebben me echt het meest verrast. Ik heb in lange tijd niet zulke lekkere, zachte glutenvrije bollen gegeten. Het zijn grote bollen van ongeveer 10×10. De bollen zijn verpakt per 3 stuks en zijn € 2,90,-.

Het is niet de beste weergave van een broodje kroket.. maar jullie kunnen je vast en zeker voorstellen hoe lekker dit broodje is!!

Bagels:
Het is natuurlijk fijn als je een glutenvrije bagel kan eten, en al helemaal als je keuze hebt uit 4 soorten! De Happy Bakers heeft gewoon 4 soorten bagels in hun assortiment: witte, bruin, licht meerzaden en donker meerzaden. Ook de bagels moet je even afbakken voor het gebruik. De bagels zijn lekker zacht van binnen knapperig van buiten. Ik vind ze echt heerlijk! Vooral de licht bruine en meerzaden zijn mijn favoriet. Heerlijk met geitenkaas, honing en nootjes. Ik heb 3 pakketten met brood mogen weggeven en ik heb allemaal lovende reacties gehad over deze bagels. De bagels zijn verpakt per 4 stuks en zijn € 4,95,-. Zeker aan te raden!

Panetonne cake:
Dat ik gek ben op cake en taart, weten jullie denk ik wel. Dus een cake is aan mij goed besteed. De panetonne cake is gluten- en lactosevrij. Een panetonne cake is een luchtige cake gevuld met vruchtjes en rozijnen. De smaak is goed, maar zelf houd ik wat meer van smeuïge cakes. Maar verder een prima cake! Het is net even wat anders dan een gewone cake. De cake is € 5,45,-

Feestbrood:
Het feestbrood zit boordevol rozijnen, gemengde noten en spijs. De smaak is goed. Zelf vond ik hem een een klein beetje droog, maar dat vonden mijn tafelgenoten niet. En sowieso ben ik een spijssmeerder, dus dan is dat helemaal niet meer aan de orde. Daarnaast lees ik op de website dat het brood nog lekkerder smaakt als je het heel even afbakt, en dat ben ik dus vergeten. Dit brood kan niet ontbreken tijdens kerst natuurlijk.. of pasen! 😉 Het brood kost € 6,95.

Feestdagen assortiment:
Omdat ik het broodpakket in december ontving, zaten daar ook oliebollen, een feeststol en speculaasstaaf in. Nou zet dit maar als reminder om te bestellen in je agenda voor aankomende december! Want wat zijn de oliebollen lekker! Die wil je echt bestellen. Je bakt ze even af of warmt ze op in de magnetron en je hebt een heerlijke zachte oliebol, zoals hij hoort! De oliebol is absoluut niet droog. Ik heb me rond gegeten aan die dingen. Normaal bak ik zelf wel eens oliebollen, maar dat is nu verleden tijd! Dus de oliebollen zijn zeker een aanrader!

De speculaasstaaf was bij mij in 1 keer op. Hij is echt super lekker! Het is al jaren geleden dat ik geen speculaas of amandelstaaf heb gegeten, dus dit was zeker een feestje! Ik houd van speculaas en amandel. De smaak is goed, de staaf is heerlijk zacht van binnen en de buitenkant is lekker knapperig.

Conclusie: jullie zullen wel begrijpen dat ik zeer te spreken ben over de producten. Happy Bakers maakt zeker hun belofte waar! Bij mij thuis eet iedereen mee van deze producten, en iedereen is enthousiast.

Naast bovenstaande producten, verkopen de Happy Bakers ook broden, eierkolen brownies en nog veel meer. Klik hier voor de website van de Happy Bakers om het gehele assortiment te bekijken.

Geef een reactie