Video: Wat eten we? Ik vertelde wat over gluten en het glutenvrije dieet

Voor het programma Wat eten we? op SBS6 ben ik gevraagd om iets te vertellen over gluten en glutenvrij eten. Super goed natuurlijk dat er steeds meer aandacht wordt gegeven aan het glutenvrije dieet. Dus het was wel vanzelfsprekend dat ik daar het een en ander over wilde vertellen.

Normaal maak ik foto’s van mijn gerechten, dus dit was wel enorm buiten mijn comfort zone. Dat zie je soms ook wel een beetje terug ;). Maar uiteindelijk vond ik het super leuk om te doen, en ook mijn zusje had een rolletje in het filmpje! Wij zijn we goed in spontaan koekjes en pannenkoeken eten he! Vanaf 12 minuten begint mijn stukje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s