Glutenvrije hotspot: hotels

Ben jij ook zo gek op weekendjes weg gaan en vakantie vieren? Voordat ik een hotel boek, controleer altijd eerst of ik glutenvrij kan ontbijten in het hotel.

Het lijkt me daarom handig om de kaart met glutenvrije hotspots aan te vullen met aanraders van hotels waar je ook lekker glutenvrij kan ontbijten (of waar er in ieder geval rekening mee gehouden wordt). Altijd handig als je naar een stad gaat en even kan checken welk hotel aangeraden wordt door andere glutenvrije eters!

Heb je aanvullingen & tips, plaats dan de naam van het hotel onder dit bericht, of stuur me een mailtje op info@ikeetvrij.com

Wil je de kaart al bekijken? Hij staat op mijn homepage of klik hier.

Dit was in het Lindner hotel in Antwerpen

Een gedachte over “Glutenvrije hotspot: hotels

Geef een reactie