Branding Beach Club

foto 1 (19)
Goede sfeer! Op het afhaalgedeelte kan je ook gebruik maken van de stoeltjes.

Eindelijk zon in Nederland! Dus dat wil zeggen, lunchen aan het strand. Dit keer ben ik gaan lunchen bij De Branding in Noordwijk aan Zee. Een populaire tent waar het bijna altijd vol zit. Gelukkig was er nog een plekje om te lunchen. Heerlijk in de zon en er zijn ook vrij veel plekken in de schaduw. Ook goed om te weten is, dat in de winter De Branding een Winter Lodge heeft. Super fijn om in de winter aan het strand een drankje te doen.

foto 2 (17)
Ziet er toch top uit!

Lucnh
Maar wat heb ik gegeten? Ik heb gekozen voor een Steak Sandwich. Er is genoeg andere keus op de kaart en uiteraard glutenvrij, maar dat spreekt wel voor zich als een restaurant op mijn site wordt vermeldt. Je kan kiezen uit salades, clubsandwich etc. Wat me wel opviel is dat De Branding opgesplitst is in twee delen. Een deel om zelf af te halen en een deel om te bestellen. De gerechten verschillen bij de twee delen, dat is wel jammer. Maar zoals ik al zei, genoeg andere keuze bij het terrasgedeelte!

Nu over mijn sandwich. Zoals je op de foto ziet, ziet de sandwich er heerlijk uit! Dunne carpaccio met Leidse kaas (komijnekaas), sla en olijfolie. De sandwich was rijk belegd en het brood was lekker knapperig. De combinatie van vlees en komijnekaas is bijzonder, maar voor mij werkt hij goed! Ik heb er van genoten in ieder geval.

Doen:

  • Goede inrichting en sfeer;
  • Rijk belegde broodjes;
  • Snelle bediening;

Branding Beach Club
Koningin Astridboulevard 105
Noordwijk aan Zee

Geef een reactie