Rijsttoastjes

foto (10)
Heerlijk bij de borrel!

Glutenvrije producten kunnen wel eens erg aan de prijs zijn.. helaas. Van de week liep ik tegen deze rijstcrackertjes aan van Van der Meulen. Groot voordeel, ze zijn maar 1 euro! De crackertjes zijn er in 2 varianten, naturel & lente-bosui. Ze zijn ongeveer 3 cm bij 3 cm en er zitten 30 toastjes in 1 verpakking. De toastjes zijn lekker stevig, breken niet, de smaak is ook nog eens goed en absoluut niet droog. Ik heb ze allebei getest en het zijn echt perfecte crackertjes voor bij de borrel. Lekker met bijvoorbeeld brie en vijgen, tonijnsalade, pesto etc etc.

Te koop bij Albert Heijn & Hoogvliet (niet in het glutenvrije schap, maar bij de toastjes)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s