Site pictogram Ikeetvrij

Samenwerken

Op IKEETVRIJ schrijf ik over mijn glutenvrije (food)lifestyle, en alles wat daar bij hoort. Met deze blogs inspireer en informeer ik bezoekers die op zoek zijn naar glutenvrije producten, recepten en hotspots. Neem contact met me op via info@ikeetvrij.com of vul onderstaand contactformulier in.

Recept ontwikkeling

Ben je zoek naar een recept met jouw product in de spotlights? Ik ontwikkel een recept speciaal voor jou.

Advertorials

Exposure voor jouw product/restaurant op Ikeetvrij kan bijvoorbeeld door gesponsorde content. Je kunt daarbij denken aan een review of productrecensie maar ook aan een social post, informatief artikel, tips etc. Ben ik blij verrast over een restaurant of product, dan deel ik dat op mijn socials en mijn website.

Product placement

Bij product placements wordt jouw product gebruikt op de foto inclusief vermelding en link naar de website. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe (glutenvrije) producten. Dus deze kan je me zeker toesturen. Ik heb samengewerkt met o.a. Eat Natural, Alpro, Schär, Panasonic, Holland & Barret e.d. (Het opsturen van producten is altijd vrijblijvend).

Samenwerken

Wil je met mij sparren over glutenvrij eten, recepten of producten? Neem ook dan contact met me op! Ik denk graag met je mee.

Ga naar de volledige pagina om het formulier te bekijken en in te dienen.

Mobiele versie afsluiten