Review Brabantia Tasty+ en Sink Side collectie

In samenwerking met Brabantia mocht ik het een ander uit hun Tasty+ en Sink Side (aanrechtaccessoires) collectie proberen. Aangezien ik al meerdere producten van Brabantia in huis heb, was ik reuze benieuwd naar deze collecties.

Hieronder laat ik jullie zien hoe ik de spullen heb gebruikt voor 3 van mijn favoriete gerechten. 

Ontbijt:

Zoals jullie weten ben ik gek op kleurrijke tropische ontbijtjes. Elke dag start ik de ochtend met een bak yoghurt, kleurrijk fruit en granola. Sinds kort heb ik de pitaya ontdekt. Een roze of witte zachte vrucht, waar je de mooiste ontbijtjes mee kan maken. Met de pommes parisiennes schep van Brabantia maak je dus deze leuke balletjes. Heel handig! Je kan begrijpen dat dit ook ontzettend leuk zal staan op taarten, cakes etc. En in de zomer maak je natuurlijk watermeloenballetjes!

Glutenvrije appeltaart:

Het populairste recept op mijn website is toch wel de glutenvrije appeltaart. Het geheim van de chef: glutenvrij pannenkoekenmeel en amaretto. De Tasty+ collectie van Brabantia bestaat o.a. uit handige spullen die het bakken nog makkelijker maken. Ik gebruikte de groene bakset, gele mengkom (of te verkrijgen als set met een vergiet en citruspers), bakspatel, garde + uitleklepel en het bakborsteltje. De kleuren zijn toch helemaal top! Maar ik ben nou eenmaal fan van okergeel en junglekleuren ;). Door middel van het bakborsteltje en warme sinaasappeljam geef je je taart of cake een glimmende finishing touche. En niet te vergeten de digitale keukenweegschaal, de strakke voorraadbussen en het handige afvalemmertje voor op je aanrecht. De keukenweegschaal heeft geen batterijen nodig en geeft o.a. ook het gewicht in ml aan. Ik gebruikte altijd nog een ouderwetse weegschaal, maar als het op een paar gram aan komt is deze weegschaal toch wel heel handig!

Citroen:

Sinds kort heb ik helemaal het bakken met de citroen ontdekt. Citroenrasp of sap.. ik gooi nu overal citroen doorheen. En als citroenfan, maak je me helemaal blij met lemoncurd. Het recept daarvan ga ik zo snel mogelijk online zetten. Met lemoncurd kan je alle kanten op, doe het door je cake, op je taart, op je scone etc. Heerlijk! De citruspers (en maatbeker) is daarom echt een uitkomst. Een handelbaar formaat dat je snel even uit de kast pakt. Ik had zelf alleen een grote pers bestaande uit 3 delen en pakte die voor het persen van 1 citroen toch echt niet uit de kast.

Zoals jullie kunnen lezen, begrijpen jullie wel dat ik zeer te spreken ben over de producten. Ik als amateur kok word er heel blij van om met deze spullen te werken. En ze staan ook nog eens heel mooi in mijn keuken!

Geef een reactie