Glutenvrije hotspot: Klein Geluk ontbijt & lunch in Heemskerk

Sinds Juni zit in het dorp Heemskerk het leuke ontbijt- en lunch tentje ‘Klein Geluk ontbijt & lunch’. Aangezien ik zelf in Heemskerk ben opgegroeid, had ik al gehoord dat er een glutenvrije hotspot in Heemskerk was gekomen. Hoe leuk is dat! En helemaal bijzonder was toen ik de vraag kreeg of ik met andere foodies het een en ander wilde komen proberen. Natuurlijk!

Alle gerechten zijn gluten- en lactosevrij. Daarnaast maken ze alleen gebruik van plantaardige producten. Dat betekent dus onbezorgd glutenvrij genieten! Hoe fijn is dat, dat je niet telkens hoeft te vragen of een gerecht wel echt glutenvrij is. Lees hier het verhaal van de eigenaresse Janneke waarom zij een glutenvrij restaurant is gestart.

Bij ‘Klein Geluk ontbijt & lunch’ kun je terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of taartje. Broodjes met huisgemaakt beleg, smoothiebowls met flower granola, een kom soep of een plank met allerlei gezonde en lekkere producten.

Met 5 andere foodies kon ik genieten van vanalles lekkers van de kaart. Speciaal voor deze proeverij waren er meerdere gerechten van de kaart in het klein gemaakt. Helemaal top natuurlijk, zodat we zoveel mogelijk konden proberen. We begonnen met een heerlijk drankje en een smoothiebowl. Daarna kregen we een spinaziewrap met een vulling van kikkererwten. Toen de kleurrijke pancakes. Wat zien ze er mooi uit en wat waren ze heerlijk fluffy! En om helemaal rollend naar huis te gaan eindigde we met een bonenburger. Zelf eet ik niet perse vegan, maar wow wat was de bonenburger lekker zeg! En goede burger op een luchtig glutenvrij broodje.. ik ben fan! Alles was ontzettend lekker, maar vooral de bonenburger heeft me echt verast.

Ben je ook benieuwd geworden naar Klein Geluk ontbijt & lunch, neem dan eens een kijkje op hun website.

Het restaurant is dagelijks open van 8.30u tot 17.00u en zondag van 9.00u tot 16.00u.

Geef een reactie