Cheers

In de hoofdstraat van Voorhout zit het gezellige restaurant Cheers. Echt een topzaak! Er hangt een goede sfeer en de bediening is ontzettend vriendelijk. Ik ben een aantal keer bij Cheers wezen eten. De kaart is gevarieerd en het diner is echt heel goed.

Vooraf heb ik natuurlijk een stokbroodje genomen om het glutenvrije brood te testen. Het glutenvrije stokbroodje vooraf was zo lekker, dat ik zelfs ging twijfelen of het wel glutenvrij was. Maar dat was het toch echt! Lekkere tapende erbij, echt prima! De tomatensoep was ook goed en als hoofdgerecht had ik de sliptongetjes. Ik ben dol op vis en deze was erg goed! Het komt nog wel eens voor dat ze vis licht gemarineerd wordt, maar deze niet. Top! Op woensdag organiseren ze Black Angus day. Aanradertje! Black Angus voor € 10,–.

IMG_7103
Erg lekker!
foto 2 (4)
Top!

Lunch was wel iets lastiger, want het glutenvrije brood was de dag op dat ik kwam eten. Wel hebben ze speltbrood en kunnen ze een glutenvrije pasta maken, ook uitstekend. (Op aanvraag kunnen ze wel een glutenvrije lunch organiseren voor je, dus dat moet ik snel een keer gaan doen natuurlijk! Dat kan haast niet anders dan lekker zijn).

Klik hier voor de menukaart: Menukaart

Doen:

  • Gezellige sfeer. Het is niet al te groot, dus een goed sfeertje;
  • Gevarieerde kaart;
  • Super vriendelijke personeel;
  • Het eten is gewoon heel goed!

Cheers
Herenstraat 106
2215 KK Voorhout

Een gedachte over “Cheers

Geef een reactie