Site pictogram Ikeetvrij

Jetties in Haarlem

Eens in de zoveel tijd ga ik met mijn vriend op stap zonder de kids. Haarlem is onze favoriete stad.. eerst lekker lunchen, borrelen, hapje eten en dan drankjes doen. En om de dag goed te beginnen gaan we vaak eerst aan de taart bij Jetties. Zeker een bezoekje waard!

Jetties is een gezellig en ontspannen restaurant in de binnenstad van Haarlem. Als je binnenkomt zie je meteen de vitrine vol met taart en ander lekkers!! Bestellingen doe je bij de bar, wat ik zelf echt prima vind als ik gewoon even lekker een theetje met taart of lunch wil doen. Jetties zit dicht bij het station. Wanneer je van het station naar de stad loopt, zie je het zo liggen op de hoek bij de stoplichten.. niet te missen.

Alleen voor de chocolade fudge taart moet ik altijd al een stop maken bij Jetties

Alleen voor de chocolade fudge taart moet ik altijd al een stop maken bij Jetties. Een heerlijk smeuïge, en dus glutenvrije (!) chocoladetaart. Een behoorlijk stevig taartje, dus daar kan je makkelijk meer dan een half uurtje voor uit trekken. Misschien ben ik bevooroordeeld als chocolat addict, maar het water loopt je toch in de mond als je deze taart ziet.

Naast de overheerlijke chocolade taart, heeft Jetties ook altijd een tweede zoete glutenvrije optie, namelijk de vegan raw cheesecake.

Jetties heeft altijd glutenvrij brood en dat bakken zij op aanvraag af, ook de soepen zijn glutenvrij en vegan. Ze hebben echt genoeg keuze aan maaltijden die glutenvrij zijn. De runderhamburgers zijn bijvoobeeld glutenvrij en kunnen dus besteld worden op glutenvrij brood.

Neem eens een kijkje op Jetties website: www.jetties.eu

Of ga meteen naar de menukaart! Klik hier voor de menukaart.

Jetties
Kruisweg 57
2011 LB Haarlem
+31 23 524 2876

Mobiele versie afsluiten