Site pictogram Ikeetvrij

Woodstone

FullSizeRender (4)Sinds twee jaar zit in Haarlem de pizzaria Woodstone. Zelf ben ik vaak in Haarlem te vinden voor een drankje, lunch of avondje uit. Daarom ben ik dus ook al regelmatig bij Woodstone geweest. Woodstone zit op het Hortusplein naast de Jopenkerk en de Pathe. Ook leuk te combineren met een filmpje dus!

In deze blog wat foto’s van mijn laatste bezoekje aan Woodstone. Ookal zullen mijn keuzes van de andere keren niet heel veel verschillen van deze. Vooraf salade caprese, daarna pizza quattro formaggio en als dessert brownies. Twee ja 😉

De caprese is zeker aan te raden. Caprese salade is sowieso mijn favoriet. De combinatie van mozzarella, tomaat en pesto blijft altijd lekker. De mozzarella is goed zacht en de pesto vers. Deze caprese heeft nog een extraatje, namelijk een krokant dakje van parmezaanse kaas. Dubbel cheese. Wel wat lastig eten, mocht je het willen eten in combinatie met de tomaten en mozzarella. Maar dat mag de pret niet drukken.. het is heerlijk namelijk!

Voor de pizza’s is de keuze reuze. Je kan een keuze maken uit alle pizza’s van de kaart. Je betaalt € 2,– extra voor een glutenvrije pizza. Ik koos voor de pizza formaggio. Het deeg van de pizza’s ziet er wel wat anders uit dan dat van een normale pizza. (Je kan btw wel de keuze maken om de pizza in de gewone pizzaoven te bakken i.p.v. in een speciale glutenvrije oven). De pizza zal dan vast nog iets knapperiger zijn. Maar alsnog vind ik het een heerlijke pizza. In het deeg zitten Italiaanse kruiden verwerkt en dit geeft de pizza een extra lekker smaakje.

Op de kaart staat een dessert voor de kleine trek ‘Brownie met een kopje koffie/thee’. Dit is dan (helaas) weer het enige glutenvrije dessert van de kaart. Aangezien ik mee wilde doen met een normaal dessert, dacht ik slim te zijn om twee (wat ik dacht) kleine brownies te bestellen om zo een ‘normaal formaat’ dessert te hebben. Nou dat had ik niet hoeven doen! De brownies zijn heerlijk, maar behoorlijk machtig! Dus eentje is meer dan genoeg.

Woodstone is ook te vinden in Almere en Hoofddorp. Bij de Woodstone Haarlem kan je niet reserveren. Dat is wel een puntje om te onthouden.

Klik hier voor de website

 

Mobiele versie afsluiten