Site pictogram Ikeetvrij

Grand cafe ‘t Elfde Gebod – Hotel van Oranje

Ik ben regelmatig te vinden op het strand in Noordwijk. En als ik de weervrouw mag geloven, wordt het deze week toch wel echt een heerlijke nazomer. En daar hoort een lunchtip bij! Op de boulevard van Noordwijk (bij de vuurtoren) zit Hotel van Oranje met hun Grand Cafe ‘t Elfde Gebod. Heel fijn restaurant. Je kan er lekker borrelen, dineren en lunchen. Het is een chique tent en buiten kan je lekker uit de wind in de zon zitten. Hele goede plek voor nu dus!

Zoals jullie misschien wel weten, houd ik echt van een broodje carpaccio. Bij ‘t Elfde Gebod heb ik dus ook (heel verrassend) het broodje carpaccio getest en het broodje geitenkaas met uienchutney, met een heerlijk kopje thee. En dat zijn hele goede keuzes! En zelf je thee smaakje kiezen uit van die leuke potjes. Dat vind ik sowieso al echt een pluspunt! Nog een puntje dat genoemd moet worden. De munt was op, dus die is de bediening speciaal gaan halen.. wat wil je nog meer, wat een service!

Wat een verwennerij!

Maar het broodje.. Wat een mooi broodje. Het glutenvrije brood is van goede kwaliteit. Niet droog of taai. Heel goed brood. Dit broodje carpaccio staat echt in mijn top 3. Ten eerste krijg je een goede hoeveelheid. Vier plakken brood.. wat een luxe! Ok ik kreeg het niet op, maar mijn vriend vond dat helemaal niet erg! De carpaccio was heerlijk vers, verse Parmezaanse kaas en een hele goede dressing.  Al met al echt een topper. En de geitenkaas.. wauw! Ook een grote portie, maar zo lekker. De geitenkaas is gecarameliseerd en heeft dus een goed knapperig korstje. En de chutney is zo’n goede combi met de kaas. Aanrader!

Er staat echt nog veel meer lekkers op de kaart! Benieuwd? Klik hier voor de kaart: Menukaart

Doen:

‘t Elfde Gebod
Koningin Wilhelmina Boulevard 28
2202 GV Noordwijk aan Zee

Mobiele versie afsluiten