Gezonde snacks – Fitcode.nl

Sinds vorige week is het recept van mijn healty carrotcake toegevoegd aan het artikel ‘gezonde snacks’ van Fitcode. Hoe tof is dat! 

Klik hier voor de link van het artikel van Fitcode!

Voor het artikel heeft Fitcode.nl 32 verschillende foodbloggers gevraagd naar hun favorieten gezonde snacks of tussendoortjes. Al deze recepten hebben zij vervolgens gebundeld tot een artikel. Zij hopen op deze manier weer wat nieuwe inspiratie te geven voor nieuwe snacks en tussendoortjes!

En maar liefs 21 (!!) Van deze recepten zijn glutenvrij. Dat is toch helemaal top he. Last but nog least vind je het recept van de carrotcake op nummer 32. Het recept staat al 2 jaar op mijn website, maar wordt nog steeds erg vaak bekeken. Wat ik wel begrijp, want wie houdt er nou niet van carrotcake. En dan vooral de carrotcake waar je zo 1,2 of 3 stukken zonder schuldgevoel van kan eten. 

Degene die mij al wat langer volgen, zullen weten dat ik al mijn (niet zo gezonde) taartjes maar al te graag afwissel met gezonde en verantwoorde taarten, koekjes en gerechten. En wees niet bang, al de taarten die je voorbij ziet komen verdwijnen niet geheel in mijn buik. Gelukkig heb ik genoeg liefhebbers thuis die maar al te graag een stukje meepikken. Maar omdat ik dus echt achter een gezonde lifestyle sta, en dit ook naleef, ben ik super trots dat Fitcode.nl mij vroeg of ik mee wilde werken aan het artikel.

Het recept van de gezonde carrotcake is ook te vinden op ikeetvrij.com. Klik daarvoor hier. De taart is zonder geraffineerde suikers en gezoet met dadels. Ik  maakte deze taart vorige week om wat nieuwe kiekjes te schieten, en ik vroeg me serieus even af waarom ik een carrotcake met toegevoegde suikers maak. 

Hieronder zie je de 32 recepten: (recepten zijn op mijn website niet klikbaar, klik daarvoor hier) :

Geef een reactie