Rosies Food

Een tijd geleden ontving een pakketje van Rosies Food, ze hebben me echt verwend met meerdere pakken ontbijtgranen & onbijtshakes. Ik heb de producten wel eens voorbij zien komen in verschillende webshops, maar ik had nog nooit op de site van Rosies Glutenfree zelf gekeken. Daar wil ik meteen mee beginnen, want de uitstraling van het product is ontzettend leuk!! Neem hier een kijkje op de website: Rosies Food.

“De heerlijkste glutenvrije muesli vind je bij Rosies B.V.. Wij hebben namelijk een erg breed assortiment aan verschillende soorten glutenvrije muesli. Daarnaast is onze muesli niet alleen glutenvrij, maar ook tarwe- en zuivelvrij en bevat de muesli geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen, GMO ingrediënten of gehydrogeneerde vetten. Verantwoord en lekker ontbijten dus!” “Rosies B.V. is opgericht door een bezorgde moeder en een zoon die een glutenvrij dieet moest volgen. Zij ondervonden dat er erg weinig glutenvrije producten te vinden waren in de winkel. Daarom richtten zij zelf een bedrijf op.”

Rosies Food verkoopt onder andere glutenvrije ontbijtgranen. En dan niet 1 soort maar een hele rits aan verschillende smaken! Daar word ik ontzettend blij van. Hieronder de smaaken (van de website):

Glutenvrije cornflakes met een heerlijke smaak

Naast dat wij natuurlijk eten erg belangrijk vinden, willen we natuurlijk ook dat iedereen heerlijk kan ontbijten. Daarom hebben wij glutenvrije cornflakes en andere glutenvrije cereals (ontbijtgranen) in veel verschillende smaken, zoals:

 • Crunchy muesli Apple Cinnamon (Appel Kaneel)
 • Muesli Tropical (Tropisch)
 • Organic Oat Muesli / Havermuesli
 • Organic Pure Oats / havermout
 • Porridge oats apple / Haverpap appel
 • Golden syrup oats / Havermout golden syrup
 • Crunchy muesli Cranberry & nuts
 • Crunchy muesli Oat Strawberry
 • Crunchy muesli ginger lemon (gember citroen)
 • Flakes and Fruit Cranberry & Coconut
 • Flakes and Fruit red berries

Ik heb de volgende smaken kunnen testen en vertel jullie wat ik daar van vond:

Rosies-Flakes-and-Fruits-250x250

 

Flakes and Fruit red berries: Dit is met stip mijn favoriet. Wat een heerlijke crunchy smaakvolle ontbijtgranen. De ontbijtgranen bestaan uit flakes met gedroogde stukjes rood fruit. Er zaten veel stukjes rood fruit en dat maakte de mix lekker zoet. Perfectomundo voor de zoete ochtenden. In combinatie met vanilleyoghurt is dit een aanrader. Deze ga ik zeker vaker bestellen! Heerlijk!

 

Rosies-Porridge-Organic-p-250x250

Glutenvrije havermout is natuurlijk sowieso super handig om in huis te hebben. Ik gebruik het in mijn yoghurt, bananenbrood, muffins etc. etc. Op ikeetvrij.com vind je veel recepten met havermout en daar heb ik dus de laatste tijd deze voor gebruikt. Ik gebruik altijd havermout waar expliciet op vermeldt staat dat deze glutenvrij is. Bij gewone havermout loop je het risico van kruisbesmetting.

 

Rosies-Organic-oat-muesli-250x250

 

Muesli met noten en fruit. Het kan natuurlijk zijn dat Rosiesfood toevallig de allelekkerste granen naar me gestuurd heeft, maar ook deze is echt een top mix. Dit is de iets hartigere variant met hazelnoten en gedroogd fruit. Deze is heel anders dan de flakes, omdat deze ontbijtgranen op basis van muesli is.

 

rosies-cinnamon-hoops

 

 

Cinnamon Hoops: Deze zijn lekker!! Ze zijn voor kids, maar ik vond ze zelf zo lekker haha. Ik voeg vaak kaneel toe aan mijn ontbijtje, en deze hoops doen dat voor je. En de verpakking is toch te leuk voor de kleintjes.

 

 

 

IMG_8970Ook ontving ik glutenvrije ontbijtshakes. Ik moet heel eerlijk zijn, maar dat is helaas niets voor mij. Ik ben toch meer van de yoghurt ontbijtjes. Ik vond de shakes iets te dun van substantie, maar misschien denk jij daar heel anders over! Ervaringen? Deel je ze dan hieronder?

 

Hieronder nog wat ideeen voor ontbijtjes of muffins. Links zie je de Muesli en de kaneel hoops. Rechts de flakes met rood fruit. En onderaan muffins van havermout.

 

Volg Rosies Gluten Free op:

Facebook

Instagram: @rosiesglutenfree

Website: http://www.rosiesfood.com of klik hier

Geef een reactie