Petits fours van de Lidl

  
Deze schattige (kerst) petits fours kwam ik tegen bij de Lidl. Vaak zijn petit fours glutenvrij, omdat er een soort bonbonnetje op een amandelkoekje zit :).

Deze petits fours hebben dus ook een bodem van een amandelkoekje met daarop een soort amandel schuim. Ik vind ze erg lekker! Ze zijn wel zoet, maar dat heb je al snel met amandelen. Ze zijn van de Delieux lijn van de Lidl, dat is een lijn die alleen rond de feestdagen verkocht wordt. 

Petits fours staan altijd leuk bij verjaardagen! Kleine schattige mini gebakjes! De bakker verkoopt ze ook meestal wel.

iets makkelijker zoeken zo πŸ˜‰

4 gedachten over “Petits fours van de Lidl

    1. Handig he! Haalde ze altijd bij de bakker πŸ™‚ Ja er zit een soort bitterkoekje onder en die zijn glutenvrij.. Al dat amandelgebak πŸ™‚ wel super zoet! Maar ja je wilt ook wat op een verjaardag oid toch πŸ˜‰

Geef een reactie