Glutenvrije brownie Starbucks

De titel zegt het al. Bij de Starbucks verkopen ze glutenvrije brownies. Ik vind het een soort van fudge brownies. Ze zijn lekker smeuig en vol van chocolode. Toen ik de brownie aanpakte, dacht ik heel even dat hij bevroren was, maar dat was absoluut niet het geval. Het zijn compacte brownies, fudge stuctuur dus.

De brownies zijn ver stuk verpakt, dus je hebt ook geen kans op besmetting.

En complimenten voor de vriendelijke verkoper 😉 Hij sloeg een veels te laag bedrag aan voor mijn theetje en brownie en had dit niet door. Omdat ik aangaf dat hij me veels te weinig liet betalen, kreeg ik mijn brownie cadeau..

Hieronder heb ik de allergenen lijsten van de drankjes (en hapjes) in PDF:

Goed bezig Starbucks!

12190823_1519162931736837_5653365694015261703_n

Een gedachte over “Glutenvrije brownie Starbucks

Geef een reactie