Bagels & Beans

In heel Nederland zitten restaurants van Bagels & Beans. Bagels & Beans is een koffiezaakje annex broodjeszaak. In Leiden zitten er zelfs twee! Ik vind het er erg gezellig en de bagels zijn heerlijk vers. Ook hier verkopen ze dus glutenvrije bagels jammie… en ze verkopen mini chocolade muffins glutenvrij!

Ik zelf ben zo verslaafd aan de cream cheese. Ik kan er niet genoeg van krijgen! Zoals jullie al zien op de foto in de trein. Afhalen kan dus ook. Vaak eet ik eigenlijk cream cheese met een bagel 😉

En wisten jullie dat je de bagels ook los kan kopen. Super handig voor thuis. Ik vraag wel altijd om de bevroren nog ingepakte bagels. Je loopt dan niet de kans dat de glutenvrije bagel tussen de 'gewone' bagels heeft gelegen.

En naast de lekkere bagels hebben ze ontzettend veel gezonde sapjes, ice coffee (goddelijke) heerlijke theetjes etc. Leuk plekje om tijdens het shoppen te lunchen.

Klik hier voor de kaart: Menukaart

Bagels & Beans
Haarlemmerstraat 38/ Maarsmansteeg 8IMG_7374

En hier zit Bagels & Beans ook:
Alkmaar, Almere, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Leiden, Rotterdam,
Sittard & Vlissingen.

2 gedachten over “Bagels & Beans

  1. Ik eet al vrij lang gv bagels bij Bagels en Beans, heerlijk. Als tip, je kunt ze ook bevroren bij hun kopen en meenemen. Thuis beleggen zoals jij dat lekker vindt. en, zij zijn ook in Hoofddorp!

Geef een reactie