Glutenvrije markt Hoofddorp

Aanstaande zaterdag wordt er weer een glutenvrije markt in Hoofddorp georganiseerd. Ik ben van de partij.. jullie ook? Dit is de eerste keer dat ik de markt ga bezoeken, dus ben reuze benieuwd. De entree is gratis en er wordt zelfs een lunch georganiseerd. Hieronder lees je informatie over de markt. (bron glutenvrij.nl/ncv vereniging)

Glutenvrije Markt in Hoofddorp

Datum:7 november 2015

Interregionale markt met glutenvrije producten in Hoofddorp

De regio’s Noord- en Zuid-Holland organiseren ook dit jaar weer gezamenlijk een interregionale markt opzaterdag 7 november 2015 van 10.00 – 14.00 uur in het Van der Valk Hotel Schiphol. Het hotel ligt naast het brugrestaurant over de A4 en is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en een gratis shuttlebus tussen het hotel en Schiphol. Zie www.9292ov.nl en de website www.hotelschiphol.nl. Parkeren is gratis.

Hotel Schiphol
Rijksweg A4 nr. 3,
2132 MA Hoofddorp
Tel. 0252-675335

De toegang tot de markt is voor iedereen gratis. Omdat er ook diepvriesproducten te koop zijn, is het raadzaam een koeltas mee te nemen. Het is mogelijk dat leveranciers korting geven aan leden van de NCV, dus ledenpas bij de hand houden!

Natuurlijk kunt u ook dit jaar weer met al uw vragen over coeliakie en het glutenvrije dieet terecht bij de NCV stand en de diëtiste. De bakinformatrices verzorgen een proeverij, geven bakdemonstraties en staan klaar om al uw vragen omtrent het glutenvrij bakken te beantwoorden.

Voor de kinderen hebben we naast de markt een ruimte gereserveerd waar ze kunnen lezen, tekenen, kleuren en cakejes versieren. Ook dit jaar is er weer een springkussen! Vrijwilligers houden een oogje in het zeil, maar de verantwoordelijkheid voor de kinderen ligt bij de ouder(s)/ verzorger(s)!

Er is een uitgebreid en goed gesorteerd glutenvrij lunchbuffet à € 16,00 per persoon. Voor kinderen t/m 10 jaar is de prijs € 8,50. De lunch is inclusief koffie, thee en sap.
Opgeven voor de lunch is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 30 oktober a.s.. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus reageer snel want vol = vol. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar lunch@glutenvrij.nl.

Programma

10.00 uur Opening glutenvrije markt en ‘kinderhoek’
12.00 – 13.30 uur Glutenvrij lunchbuffet
14.00 uur Sluiting glutenvrije markt en ‘kinderhoek’

Er zijn helaas geen mogelijkheden om geld op te nemen in het hotel. Slechts bij een klein aantal leveranciers kunt u met uw pinpas betalen. Neem dus genoeg cash geld mee!

Wij wensen u een hele fijne glutenvrije dag toe!

Geef een reactie