Mongozo – Glutenvrij bier

foto 1 (4)  foto 2 (3)

Gisteren was het dan zo ver. Het was niet alleen de eerste zonnige dag van het jaar, maar ik heb  ook mijn eerste glutenvrije biertje gedronken. En wat een aangename verassing was dat! Ik heb een Mongozo biertje geprobeerd en mijn vriend deed mee. Hij drinkt vaak speciaalbier, dus hij is de echte kenner & tester. Ik had het idee dat het absoluut niet naar bier zou smaken, want tarwe is toch wel het hoofdbestand van bier. Maar het tegendeel is bewezen. Het ruikt naar bier, het smaakt naar bier en het ziet er ook nog eens uit als bier. Volgens mij vriend is het een heerlijk zomerbiertje. Aanrader dus weer! Wel even wennen hoor om bier te drinken!

Te Koop bij Albert Heijn

foto 3 (6)
Glutenvrij bier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s